Brande

Markat tona jetojnë në zemër të jetës

Produkti është një suvernir, marka është zeri!

Shumica e njerëzve na njohin përmes markave tona. Portofoli ynë mbulon pothuajse çdo kategori pastrimi, duke ofruar produkte për të gjitha ambjentet. Ne qëndrojmë prapa secilës prej brandeve me garancinë tonë per cilësi maksimale.

ZGJIDHNI PARTNERI TUAJ TE BESUAR

Produkte eco-friendly, të përshtatura për nevojat e mjediseve të ndryshme si ndërtesa, spitale, zyra, fasoneri, palestra, hotele, bar-restorante.
“Të gjitha prodhimet i nënshtrohen testimit të gjerë dhe intensiv të aplikacioneve shumë kohë përpara se të arrijnë në treg. Vetëm në këtë mënyrë mund t’u ofrojmë klientëve tanë maksimumin e cilësisë dhe sigurisë së aplikimit”.

Detergjente Pastrimi

Detergjente Pastrimi

Materiale Pastrimi

Materiale Pastrimi

Produkte Letre

Produkte Letre

Amenities

Amenities

Kartopeceta & Catering

Kartopeceta & Catering