Diversey

Brandi i Diversey zhvillon dhe ofron produkte, shërbime dhe teknologji inovative që shpëtojnë jetë dhe mbrojnë mjedisin tonë. Diversey është bërë sinonim i cilësisë së produktit, shërbimit dhe inovacionit. Kompleti i tyre i integruar plotësisht i zgjidhjeve kombinon kimikate të patentuara, pajisje dozimi dhe shpërndarjeje, makina pastrimi, shërbime dhe analiza dixhitale. Ata janë ofruesi kryesor global për industrinë e pastrimit dhe higjienës për tregjet institucionale dhe të ushqimit dhe pijeve.