Vileda Professional

Me mbi 60 vjet në biznes dine se çfarë kanë nevojë përdoruesit profesionistë në mjedise të ndryshme, dhe ofrojnë zgjidhje që i ndihmojnë ata të pastrojnë më shpejt, më efektivisht dhe me kosto më të ulët. Bazuar në parimet e qëndrueshmërisë, inovacioni në pastrim ka qenë gjithmonë një fokus kryesor në punën e përditshme të Vileda Professional.