Maska 1 perdorimeshe,me tre shtresa

L200.00

Doreza Lateks 1 perdorimeshe

L1,000.00

Qeleshe per makinerine e pastrimit te dyshemese

L1,680.00

Qeleshe per makinerine e pastrimit te dyshmese

L1,680.00

Mbajtese per qeleshe per pastrimin e xhamave

L2,640.00

Gomine per pastrimin e xhamave

L720.00

Brisqe per gerryerje

L960.00

Mbajtese per qeleshe per pastrimin e xhamave

L2,640.00

Tharese flokesh

L3,120.00

Tharese duarsh Inox Mirage

L15,600.00

Sale!

Tharese duarsh Super Jet

L54,000.00L59,280.00

Dispenser arome ambjenti

L3,000.00

Dispenser higjenizues tualeti

L9,600.00

Sale!

Dispenser arome ambjenti

L7,020.00

Dispenser arome ambjenti

L1,800.00

Sale!

Dispenser sapun shkume

L4,500.00 L4,050.00

Dezinfektuesuniversal

L6,000.00

Dezinfektuesuniversal

L3,000.00

Lemon

L960.00

Klor I koncentruar

L720.00

Higjenizues per siperfaqe te ndryshme

L2,500.00

Detergjent per pllaka,mermer,parket

L960.00

Detergjent per pastrimin e moketit dhe makinerise

L1,200.00

Detergjent per rroba

L1,560.00

Kartopecete me xhep

L2,900.00

Kartopecete per bar

L2,400.00L3,000.00

Kartopecete per kokteil

L1,800.00L2,250.00

Kartopecete per restorante

L5,300.00

Kartopecete per restorante

L2,640.00L2,900.00

Kartopecete per restorante

L5,570.00

Kartopecete per restorante

L5,570.00

Kartopecete per restorante

L5,570.00

Shapka

L90.00

Shapka

L120.00

Set dhembesh

L90.00

Shampo flokesh

L36.00

Shampo trupi

L36.00

Krem flokesh

L36.00

Krem trupi

L36.00

Sapun

L32.00

Qese te bardha

L240.00

Qese te zeza

L480.00

Qese te zeza

L480.00

Qese te zeza

L840.00

Arome ambjenti odour neutralizer

L1,200.00

Arome ambjenti white spring

L1,000.00

Arome ambjenti preference

L1,200.00

Arome ambjenti island coctail

L1,200.00

Dezinfektuesuniversal

L3,000.00

Lemon

L960.00

Our brands

Blog

× Chat!