Kompania Jonë!

Kur bëhet fjalë për mbështetje në biznesin tuaj, ju keni nevojë për një partner të besueshëm që mund të plotësojë kërkesat tuaja. Kjo është ajo që ne bëjmë në Albsolution. Ju dëgjojmë me interes për të kuptuar kërkesat në mënyrë që të japim zgjidhje dhe shërbime me vlerë të shtuar, të cilat do të kontribuojnë në funksionimin e suksesshëm të biznesit tuaj. Përgjigje të shpejtë ndaj kërkesave specifike në çdo sektor të biznesit, duke siguruar zgjidhje të plotë në fushën e higjenës me brandet nderkombëtare qe japin një vlerë të shtuar biznesit tuaj. Dedikuar përmirësimit të mirëqenies përmes zgjidhjeve kryesore higjenike në horeca , shëndetësi, industri ushqimore, hidrokarbure dhe institucione publike/private.

Vizioni

Vizioni

Të jemi lider konkurrues në sektorin e shitjes se produkteve te higjienës në nivel lokal dhe global duke zhvilluar dhe përmirësuar vazhdimisht produktet tona, duke mbetur te vërtetë për vlerat tona bazë.

Misioni

Misioni

Të ofrojmë cilësinë më të lartë për klientët me një angazhim të vazhdueshëm, për të plotësuar standartet dhe nevojat e tregut duke promovuar praktikat e biznesit që respektojnë punonjësit, klientet, furnitorët dhe mjedisin.

Vlerat

Vlerat

Vlerat tona promovojnë dinjitetin dhe respektin e punonjësve tanë me shërbim të shkelqyer , zgjidhje të plotë për klientin, rezultate dhe cilësi të qëndrueshme.


Fokusi ynë eshte në furnizimin me produkte dhe me një angazhim maksimal sigurohemi që te ofrojmë zgjidhjen e duhur çdo herë. Në përgjigje të sfidës për arritjen e performancës së vazhdueshme në sfondin e rregullimeve gjithnjë e më të forta, më shumë profesionistë i besojnë Albsolution-it për të ofruar premtimin tonë për të vendosur standardin në pastrim dhe mirëmbajtje.

“Bëni një klient, jo një shitje.”

× Chat!