Transport falas

Transport falas

Per porosi me vlerë mbi 5000 lekë në Shqipëri

Suport i dedikuar

Suport i dedikuar

Nga ekspertë me pervojë

Pagesa të sigurta

Pagesa të sigurta

Paguaj në dorëzim & më kartëdebiti / krediti

Pse Albsolution?

Produktet tona me cilësi të lartë zgjidhin probleme për më shumë se 600 klientë dhe reputacioni ynë për inovacionin dhe përsosmërinë e produktit njihet tashmë në mbarë tregun.

Ne ofrojmë produkte:

albsolution

Ekologjike

albsolution

Të koncentruara

albsolution

Me kosto të ulët

albsolution

Me cilësi të lartë

ATTILA Pastrues per zgara dhe furra

L2,142.00

MicronQuick Pecete Antibakteriale

L540.00

Heqës njollash tapetesh 0.75L

L940.00

Detergjent neutral për pastrimin e përditshëm të dyshemeve 5L

L2,889.00

Produkt pastrues për xhama 5L

L2,280.00

Pastrues, dezinfektues 4 në 1 për tualete 5L

L5,629.00

Pastrues universal për tualetin 5L

L2,644.00

Shishe bosh 750 ml

L240.00

ATTILA Extra Strong Pastrues per zgara dhe furra

L2,328.00

MicronQuick Pecete Antibakteriale

L540.00

Leter Shtrati 1Roll 60x50 cm

L660.00

Detergjent Milostar

L1,197.00

Detergjent FOREX 1 L

L1,890.00

Heqës njollash tapetesh 0.75L

L940.00

Detergjent neutral për pastrimin e përditshëm të dyshemeve 5L

L2,889.00

Produkt pastrues për xhama 5L

L2,280.00

Ulje!

Pakete per pastrimin e dyshemes

L4,990.00

Ulje!

Paketa per pastrimin e Tualetit

L1,674.00

Partnerët tanë!