Benefitet e përdorimit të produkteve profesionale dhe ekologjike në shtëpine tuaj

Eshtë e vështirë që të krijosh kohë për pastrimin e shtëpisë apo apartamentit tuaj sidomos kur ju jeni pjesën më të madhe të kohës të zënë me punë të tjera por gjithsesi ju jeni të vetëdijshëm që duhet të pastroni shtëpinë ose apartamentin tuaj rregullisht. Megjithatë, shumë njerëz e shtyjnë atë ose nuk shqetësohen fare për pastrimin. Herën tjetër që nuk jeni të motivuar për të pastruar shtëpinë tuaj, kujtojini vetes të gjitha përfitimet se pse është e rëndësishme të pastroni rregullisht shtëpinë tuaj.

Gjatë pastrimit dhe gjithashtu pas pastrimit, lëkura juaj mund të ekspozohet ndaj kimikateve në produktet e pastrimit. Edhe pse ju mund të zgjidhni të përdorni doreza, produktet eko-miqësore të pastrimit janë më pak të ashpra në lëkurën tuaj. Ka të njëjtën fuqi pastruese për të hequr yndyrat, por gjithashtu ka veti zbutëse të lëkurës. Mund të keni pjata të pastra, sportele dhe duar të buta për tu nisur.

Pa alergji. Produktet eko-miqësore të pastrimit janë hipo-alergjike, duke i bërë ato të sigurta për anëtarët e familjes me alergji. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për pastruesit e rrobave. Njerëzit me alergji duhet të përdorin gjithmonë detergjentë pastrues ekologjikë, të pastër nga ngjyrat dhe aromat. Kjo do të zvogëlojë rrezikun e alergjive dhe acarimeve të lëkurës.

Kur zgjidhni produkte pastrimi eko-miqësore, ju zgjidhni të mbroni mjedisin. Ju mund të kryeni detyra të zakonshme të pastrimit të shtëpisë, të tilla si larja e enëve, duke ditur që enët tuaja do të jenë të pastra pa përdorimin e kimikateve të rrezikshme. Sa herë që lani enët, kulloni kimikatet në mjedis. Produkte të tjera që e bëjnë këtë përfshijnë produkte për larjen e makinave dhe produkte pastrimi për mobiljet tuaja në natyrë.

Produktet e pastrimit që përdorni në shtëpinë tuaj lënë pas mbetje që mund të vijnë në kontakt me lëkurën tuaj, për të mos përmendur ushqimin që përgatitni, rrobat që vishni, madje edhe kafshët tuaja shtëpiake.

Mbroni sistemin tuaj të qarkullimit të gjakut. Sapuni kimik i enëve, pastruesi dhe pastruesit shtëpiak të gjithë mund të depërtojnë në lëkurën tuaj. Ky është organi juaj më i madh, që do të thotë se mund të thithë shpejt kimikate të rrezikshme që mund të ndikojnë në funksionet trupore dhe shëndetin tuaj të përgjithshëm. Zgjedhja e produkteve pastruese eko-miqësore ju mbron nga ekspozimi ndaj kimikateve të rrezikshme.

Pavarësisht nëse pastroni shtëpinë tuaj ose përdorni shërbimin e sanitares, gjithmonë duhet të keni parasysh produktet e pastrimit të përdorura. Përdorimi i pastruesve eko-miqësorë do ta mbajë shtëpinë tuaj pa kimikate të rrezikshme për një mjedis më të shëndetshëm. Shëndeti juaj, shëndeti i familjes suaj dhe kafshët shtëpiake do të mbrohen nga ekspozimi ndaj shumë prej toksinave që gjenden zakonisht në shtëpi.

4 produktet profesionale që nuk duhet te mungojne ne procesin e pastrimit te shtepise tuaj

𝐅𝐎𝐑𝐎𝐋 heq papastërtitë e yndyrnave dhe të vajit, nikotinës dhe pluhurit atmosferik. Ju do ta pastroni shtëpinë tuaj lehtësisht dhe shumë shpejt.

𝐌𝐈𝐋𝐈𝐙𝐈𝐃 është pastrues tualeti dhe hidrosanitare. Heq në sekonda gëlqeren, mbetjet e çimentos, ndryshkun, sapunin, njollat e yndyrës dhe Shkëlqen pa lustrim.

FLOORTOP kujdesi ndaj dyshemesë me performancë të lartë.

PECETA NANOTECH – E pajisur me fije argjendi e afte per te vrare bakteret.Parandalon rritjen bakteriale, dhe efekti nuk zbehet kur pëlhurat janë duke u larë.