Delta cleaning

Delta cleaning eshte një kompani importuese për mjete dhe pajisje pastrimi , në Selanik të Greqisë. Ata ofrojnë cilesine me te larte të tregut, duke zhvilluar dhe dizajnuar produkte në bashkëpunim me fabrikat e mëdha të huaja.

× Chat!