Finezza

Kompania Finezza u themelua në vitin 2000 me qëllim prodhimin dhe printimin e letres me cilësi të jashtëzakonshme . 19 vite më vonë, Finezza është ngulitur në mendjet e njerëzve si një nga kompanitë më serioze, më të besueshme, më të fuqishme dhe inovative në prodhimin e letrës dhe produkteve shtesë të pastrimit.

× Chat!